Automate your Marketing
with Womplify




 
Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Nov-2012 04:48 Email | Share | | Bookmark
Crumble Untuk Makcik Izan

 
 
 
View all 4 photos...
Assalammualaikum.

Agak lama saya tak update. Maaf ya! Ni saya muat turun design crumble ya! Baju milik Makcik saya. Ada masa saya upload lagi ya!


Wednesday, 21-Mar-2012 21:38 Email | Share | | Bookmark
Baju Kawan Saya - Amie Ali

Assalammualaikum..Apa khabar semua? dah hampir sebulan tak update kan. Ok. kali ini baju kawan saya, Amie. Baju kebaya sulam di bahagian tgh dan tangan. Tapi baju nie dah di"outer", bahagian tangan dah dilipatkan untuk ikut kesesuaian Amie, jadi dah tak nampak la sulam nya. Bagi menampakkan supaya bahagian tangan tak kelihatan kosong, Amie mintak untuk dihiaskan manik yang agak "simple" supaya bahagian tangan tak nampak kosong.

Jadi, inilah hasilnya...tadaaaaaaaaaaaaaaaaa










Wednesday, 22-Feb-2012 07:39 Email | Share | | Bookmark
BUNGE

 
 
 
View all 7 photos...
[b]Assalammualaikum..dah lama rasa nya tak update. Sampai ada yang tanya,"Dah tak jahit manik ker Su?". Still jahit, cuma tak update jer fotopages jer. Ni koleksi baju yang agak lama jugak. Insyaallah, nanti Su update lagi ya!









Saturday, 17-Dec-2011 08:06 Email | Share | | Bookmark
Highlight Batik Silk

 
 
 
View all 8 photos...
Salam semua. Maaf semua, tak sempat nak mengarang. Sempat upload gambar jer. Kekangan masa buat semua schedule lari..tapi alhamdullillah..boleh dah berjalan macam biasa balik.

Ok. ni baju kawan makcik saya jugak..Buat simple jer, tp mcm terlebih simple plak..takper la kan!!ate








Monday, 21-Nov-2011 03:56 Email | Share | | Bookmark
Special Request by CC....

 
 
 
View all 9 photos...
Salam sayang. Hari ini ada update. Baju hijau ni, material dia sangat la cantik..Ni ker orang panggil hijau serindit...iyer kot!!! Baju ni milik kawan makcik saya kat KDN. # tapi hijau ni memang cantik #









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net