Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Jul-2010 06:32 Email | Share | | Bookmark
Shimmering oh Shimmering

 
 
 
View all 8 photos...
mmmm..saya suka kalau dapat baju yg colour orange...orange is favourite colour...bj ni tak la orange sangat, tinggal bunga jer warna orange..ehehehhehe..makcik saya pun suka orange jugak!!! Baju kali ni milik owner dr Kelantan..nama dirahsiakan..shhhhhhhh....

Rasa mmg thn ni design shimmering mmg famous yer utk thn ni...this for me la!!!!other beaders saya tak tahu la...plus the crumble mumble design...but for crumble only little bit jer i dpt order..yg lain semua other design....

okies..this one shimmering hanya di tangan sahaja yer!!nanti bunga dahlia version pink yer...








Wednesday, 28-Jul-2010 03:51 Email | Share | | Bookmark
Manjlara for Awin

 
 
 
View all 7 photos...
Salam semua...agak lama rasa tak buat design manjlara ni..masa mula2 menceburkan diri dalam dunia manik, design ni la yang famous..i'm think the owner of this design is Ladybeads...tp ladybeads srang dah menyepikan diri..i luv to see her design...so nampak hidup jer bunga yg melentuk2 tu...mana LADYBEADS yer...

this just the simple manjlara create for Awin...tak silap saya ni baju kedua Awin saya manik...Awin free hair, so manik memang selalu dia buat kat leher jer...








Tuesday, 27-Jul-2010 07:28 Email | Share | | Bookmark
Roses

 
 
 
View all 8 photos...
Salam...saya namakan dia Roses sbb saya guna rose clay polymer..saper2 yg teringin nak buat..bleh order dr kawan dalam facebook..Ika Zulaikha...actually this type flower for brooch..cuma biler tgk rasa bleh apply kat baju..ader mcm2 size..dan ia selamat untuk semua peringkat umur termasuk kanak2...

Baju ni kepunyaan anak seorang guru..ia kot...sebab cousin saya yg keje ustazah yg tolong pas kan kat saya...sungguh comel dan saya sungguh teruja untuk menyiapkannyer...biler dah sampai jer bunga terus saya buat....sungguh comel dan comel..ehehehehehe








Thursday, 22-Jul-2010 08:08 Email | Share | | Bookmark
Highlight n Crumble for Aizun

 
 
 
View all 10 photos...
Baju ni sudah lama siap...tp agak kelewatan saya menghantarnya kepada pemiliknya. Nasibla dia memahami, saya dah bekerja..selepas 2 kali (tak silap saya) tk dapat nak menghantarnyer, saya kirimkan melalui seorg kawan..akhirnya, si dia dpt balik baju nyer...

Material dari kain crepe..emmm...berbunga ros besar2 di badan badan.."saya sgt suka" (ahaks, baju orang sue)..bile ditambah labuci dan manik, lagi bling2 baju ini...

Ok..to all, happy viewing ya!














Saturday, 17-Jul-2010 03:48 Email | Share | | Bookmark
Special Request By Pn Warnidah

 
 
 
View all 9 photos...
Ouch!!Saya tak tau nama customer ni betul atau salah..kalau salah, harap dimaafkan. Busana ni dr jenis kain aper saya tak pasti..yg pasti kain amat senang nak handle..tak lembut sangat..tak keras sgt..sedap2 pakai...Opss..tetiba ader warna hijau plak kat baju purple ni...warna hijau ni untuk matchkan dengan kain baju yg belang2 dia ader warna hijau...

Macam manik tabur kan!!!!Design ni amik dr buku Rosita Jaafar, tapi dah lupa aper nama design ni...bleh refer yer camnner nak jahit...buku yg tebal warna kuning... uik! siap promote tu..ehehehehe...

Untuk semua..view la yer sepuas-puasnyer...








[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net