Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Jul-2010 03:22 Email | Share | | Bookmark
Lagi Shimmering Jilbab for Aunty Sapiah

 
 
 
View all 9 photos...
Kali ni jilbab kaftan milik Aunty Sapiah dari rona hitam pula. Kain dr sesuai untuk dibuat abaya ini, dari tanah Arab.. disebabkan Aunty Sapiah hendak mengenakan busana ini dengan tudung yang berwarna selain dr warna hitam, so design manik dimeriahkan dengan labuci dan manik berwarna warni...Masih mengekalkan design shimmering dan bahagian dada diletakkan batu kristal pelbagai saiz...to all..selamat mencuci mata yer!!







Quote:
kak azie~stone tu dah provided by owner..so kena guna la aper yg ada. boleh jer nak buat design nie..cubalah..~
D~provide me ur email address or u can call me at 019-2822629. harga akan diberi melalui 2 cara tersebut


Monday, 12-Jul-2010 06:59 Email | Share | | Bookmark
Special Request by Kak Wan

 
 
 
View all 7 photos...
Salam. Ni baju kedua Kak Wan. Material dr jenis Sutera. Very soft colour sampai susah mau pilih colour..Corak pun susah...sbb kosong sangat...

Saya tak mampu tulis banyak la... selamat menjamu mata la












Saturday, 10-Jul-2010 03:47 Email | Share | | Bookmark
Batik Highlight for Kak Wan

 
 
 
View all 7 photos...
Salam semua...start daripada design ni, dah masuk baju raya yg dimanikkan. Ni antara orang yang terawal, Kak Wan. Baju ni dr material batik crepe...Batik crepe kalau nak beli biar bunga penuh yer...kalau sekuntum2 nampak kureng la..oh! tu pendapat saya la...

ok..terima la yer...design highlight tp bukan jenis biasa, dihighlight guna manik beriring.. tgn curve dia plak saya buat manik tabur..








Friday, 9-Jul-2010 07:20 Email | Share | | Bookmark
Shimmering Jilbab for Aunty Sapiah

 
 
 
View all 6 photos...
Salam..nak bagitau..sy sangat suka warna orange..ahaks .Ok, ni baju Aunty Pi lagi. Sebelum ni dia ada pakai baju yang saya jahit dalam Mingguan Wanita and Sinar Harian, glamour saya sekejap...

Baju kali ni dari potongan jilbab yer...Aunty Pi still request utk buat shimmering..Kata Aunty Pi, srang trend orang pakai jubah ala kaftan.. Kaftan ni dr kain chiffon,...mmg cantik biler Aunty Pi pakai, sebab dia tinggi lampai orgnyer..

Untuk melengkapkan lagi busana, Aunty Pi suruh jahit manik pada tudung ala2 ct...ops..dulu saya ader buat tudung ni..dan disebabkan beberapa insiden...sy tak buat lagi..yg Aunty Pi buat ni, dah siap tudung nyer, so saya jahit manik sajer...

ok..nanti koleksi yg lain selepas ini yer..














Thursday, 8-Jul-2010 08:54 Email | Share | | Bookmark
Bunga Dahlia for Kak Odah

 
 
 
View all 5 photos...
Ok..entry kali ni baju my cousin..Kak Saodah. baju ni untuk di pakai di majlis perkahwinan adiknya..oh!saya jahit baju nikah adik dia jugak, tp saya terlupa nak amik gambar...emmm..sy kesuntukan masa jahit baju Kak Saodah ni, tp alhamdullillah, berjaya jugak sy menyiapkannya







[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net