Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-May-2010 15:48 Email | Share | | Bookmark
Kuntuman Bunga Version Green

 
 
 
View all 6 photos...
Baju milik Wana. Ini course mate saya jugak..dah lebih 4 helai baju dia soh saya manikkan. Baju ke-4 bila saya terima,terus saya cakap, eh! wana...Baju petronas...sebab warna nyer...cuma dapat diselamatkan oleh warna hitam...walauapapun ia tetap cantik, Wana!!!!...







Sunday, 16-May-2010 15:26 Email | Share | | Bookmark
Sunflower for Ani

 
 
 
View all 6 photos...
Ni lagi satu baju adik Ain yang dipakai juga pada majlis kahwin Ani...mmmm..ade query..design sunflower ni memang dedicated to person bernama Ani ker?...mmm...maybe kebetulan kan! previously...my course mate yg nama ani juga saya buat design ni...n for second time saya buat design ini utk org yg bernama Ani juga....maybe dah suratan kan!!!







Quote:
D~provide me ur email address or no tel, will send the quotation


Sunday, 16-May-2010 14:24 Email | Share | | Bookmark
Lestari for Hani

 
 
 
View all 5 photos...
Semalam sy sempat update 2 design tudung jer...sbb mengantuk yang amat sgt....Masih lagi baju2 yg dipakai masa majlis perkahwinan Ain. Ni baju milik adik Ain sendiri, Hani...dia ada bag contoh gambar design yg hendak dibuat..so Su follow jer la...

To All, Happy viewer ya!






Saturday, 15-May-2010 16:44 Email | Share | | Bookmark
Tudung Sanding Ain

 
 
 
Ini tudung perkahwinan Ain. Warna pink belacan. Jarang orang kahwin guna warna ni kan...Kali Su manikkan keseluruhan awning tudung ni.

Su masih menunggu gambar kahwin Ain sebenar...tak sabar nk tgk.nsyaallah,kalau ader rezki, dpt jugak tgk kan!!!!








Saturday, 15-May-2010 16:30 Email | Share | | Bookmark
Tudung Nikah Ain

 
 
 
View all 4 photos...
Untuk permulaan, sy mintak maaf byk2 sebab dah lama tak update fp ni...Asyik gambar sama jer.. ..SORRY...

Ini produk terbaru Su. Permintaan drp Ain dr Putrajaya untuk menata rias tudung pernikahan nyer. Buat separuh bahagian jer...look nice juga kan!!..

Lepas ni, Su upload gambar tudung perkahwinan Ain plak yer

To Ain..Selamat Pengantin Baru..Semoga menjadi isteri dan hamba Allah yg bertakwa..








[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net