Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Apr-2010 08:37 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur Noraini

 
 
 
View all 6 photos...
Kembali lagi....saya upload gambar ini setelah penat menelaah..'berehat sebentar bersama2 fotopages' ..ihihihikk..Kali ini baju milik rakan sekuliah saya, Noraini...katanyer baju ni kosong sgt...so she ask me to do the 'manik tabur'...saya tambah kan skit batu arcylic supaya bertambah2 la seri baju ni....

After this, nantikan baju petronas and produk tudung nikah n kahwin..tudung leh upload after 1/5 nyer...dah janji ngan customer...so harap bersabar...


batu arcylic tu warna hijau....tangkap gambar jadi coklat orange2 gituuuuuuuu






Tempahan untuk hari raya sudah dibuka yer! tahun ni saya akan limitkan pengambilan baju yang dimanikkan sebab saya dah mula bekerja semula...so first come first served yer!!!yang nak 'book' kena bagi baju awal yer!!!kalau lambat bagi...saya mintak maaf byk2....ops!sy nak buat baju saya jugak...saya pun nak bling2 jugak di hari raya...


Tuesday, 20-Apr-2010 06:54 Email | Share | | Bookmark
Manik Labuci Aizun

 
 
 
View all 5 photos...
Kali ini busana Aizun...teman lama saya masa dekat Sime Darby dulu...dia antara org yg pertama yang hantar baju kat saya masa saya mula2 berjinak2 nak buat labuci dulu...ni kira baju kedua la ni...ada lagi sepasang baju batik yang dihighlight kan....tunggu yer....Aizun pun nak lambat lagi....ehehehhehe

Baju dari material chiffon....macam biasa chiffon jenis susah nak handle....tapi camner pun dia hanya sepasang kain....so kiter yang manusia ni,kena la pikir camner nak handle dia...

Gabungan yang saya buat dr labuci dan batu arcylic....utk menyerikan busana abstrak ni...







Monday, 19-Apr-2010 07:27 Email | Share | | Bookmark
Hadiah dr Briliant Beads - Bidadari

 


Ni hadiah dr briliant bead, bie....thanks ya!!!!! dia suka hasil jahitan saya...tak sangka plak yer!!!!ehehehehe kalau cam gini la bie...dah boleh bukak class dah...byk betul bunga2 yg bie tau buat...moga design2 manik akan lebih deboom....


Sunday, 18-Apr-2010 10:55 Email | Share | | Bookmark
Puakumbu version Kak Gee

 
 
 
View all 5 photos...
Masih mendapat sambutan design puakumbu ni. Ni baju milik mak budak2 yg tempah baju utk anak2 nyer...Kak Gee..ni kali kedua buat baju Kak Gee. Baju2 Kak Gee semua lawa2..dan saya perhatikan baju dia tak lebih 3 colour.

Kali ni baju yang jahit puakumbu ni, Kak Gee nak pakai masa hari anugerah...kali ni dia dpt skali..oh!tahniah Kak Gee...lepas ni kena kerja lebih kuat lagi yer Kak Gee.






Tempahan untuk hari raya sudah dibuka yer! tahun ni saya akan limitkan pengambilan baju yang dimanikkan sebab saya dah mula bekerja semula...so first come first served yer!!!yang nak 'book' kena bagi baju awal yer!!!kalau lambat bagi...saya mintak maaf byk2....ops!sy nak buat baju saya jugak...saya pun nak bling2 jugak di hari raya...


Tuesday, 13-Apr-2010 00:09 Email | Share | | Bookmark
Below RM60.

 
 
 
View all 17 photos...
Salam semua..maaf sebab agak lama tak update fotopages ni..hasil jahitan byk..tapi kekangan masa buat saya tidak sempat untuk meng'update'nyer..

Kali ini saya persembahkan design di leher dan di tangan yang mana harga nyer bawah RM60...murah? rasa saya ok-ok jer la...sebab sy dapat siapkan cepat...so saper yg under this budget, leh la buat design..oh! ini hanya leher dan tangan sahaja yer...kalau tangan dan depan baju, harga memang lebih2 lagi (kasitau awal2 ni)...bukan aper...depan baju agak payah jugak nak membuatnyer...nak pegang baju lagi...manik lagi...so,harap paham yer

Baju ni milik anak dan anak saudara Kak Gee, Putrajaya. Bertuah kan anak nyer mak yg sediakan semua...(anaknyer dah keje tau)...best..best..best...dah kain nyer cantik sgt...bertuah sungguh.. Baju Kak Gee pun ader, tapi tak siap edit lagi...tunggu ya!!!












[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net