Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Sep-2011 04:11 Email | Share | | Bookmark
Manik Beriring Mutiara

 
 
 
Salam. ada update lagi..masih diberi kesempatan...alhamdullillah..design lama yg masa mendapat tempat....simple but nice..ops...ada kejee.happy viewer ya!!!







Wednesday, 21-Sep-2011 09:27 Email | Share | | Bookmark
Shimmering Labuci

 
 
 
View all 4 photos...
Salam semua…ada update lagi. Kali ni buat design labuci dan manic susun rapat2. Pastu ikut warna yang ada pada kain. Ops! Busana kali ni, baju kosong, kain petak2 yer! Buat design macam ni nak match kan dengan design corak kain ni..

Buat kat tangan saja, tp sebenarnya owner request buat leher skali, sy dah miss communication. SORRY. Nasib customer tu tak marah.
Ok..to all..happy viewer..










Tuesday, 20-Sep-2011 09:29 Email | Share | | Bookmark
Puakumbu

 
 
 
View all 7 photos...
Salam..sedekah senyuman dulu....Ada update lagi ni...design puakumbu yg masih mendapat tempat kat hati penggemar manik..Baju ni milik rakan sekerja masa dekat Sime Darby dulu, Kak Shazleen. Tak jumpa pun masa terima baju ni dr Kak Shazleen, cuma melalui org tengah. Masa kembalikan pun melalui pos jer..Alhamdullillah Kak Shazleen puas hati dgn hasil kerja su.







Wednesday, 14-Sep-2011 08:21 Email | Share | | Bookmark
Kebaya Merak Kayangan

 
 
 
View all 6 photos...
Salam semua. Hari ni ada update. Kali ini busana milik rakan sekuliah, Wana. Sudah berulang kali juga Wana mendapatkan khidmat jahitan manik saya. Busana kali ini adalah untuk dipakai pada Majlis Konvokesyennya. Kebaya yang disulam dengan corak merak sudah tampak cantik dan Wana hendak menambahkan seri dengan ditambahkan manik dan batu-batu kristal. Alhamdullillah, saya berjaya juga merealisasikan impian Wana

To all, happy viewing.








Sunday, 11-Sep-2011 15:30 Email | Share | | Bookmark
Crumble for Mona

 
 
 
View all 6 photos...
Salam semua..ni ada update skit...Baju nikah kawan saya..Mona namanya. Seriusnya. Baju dari jenis cotton..tapi bila kena dgn design manik, nampak elegan sangat (bkn memuji diri sendiri yer, minta dijauhkan)...

Alhamdullillah...Mona pun dah selamat dinikahkan dan bakal terima cahaya mata tak lama lagi. Yang paling seronok, Mona suka dengan baju nikah dia..

Maaf yer! agak ambil masa nak upload, atas sebab menghormati permintaan Mona

To all, enjoy the picture...










[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net