Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Aug-2011 08:35 Email | Share | | Bookmark
Bunga Manjalara

 
 
 
View all 4 photos...
Ader new update lagi....design bunga manjalara....pemilik nyer saya dah lupa nama, tapi dia kawan kepada customer saya, Mona.....Mona yg introduce ni...

Alhamdullillah..dapat siapkan nyer....membahagiakan orang dapat membahagiakan diri sendiri juga kan!

**Tetiba, rasa nak buat baju kurung sendiri la! baju rama-rama...haishhhh**...melalut...










Wednesday, 17-Aug-2011 11:01 Email | Share | | Bookmark
Shimmering ade Flower Sikit2

 
 
 
View all 5 photos...
Salam Sayang semua...ni ada update skit...Baju milik Haida. Baju ni dah lama sgt siap, cuma baru nak upload jer..tuan punya baju mesti tau exactly biler baju ni siap.

Design ni, design shimmering flower...ada la 2-3 kuntum bunga..itu pun yang memang existing nyer ada kat baju owner..Owner yg jahit sendiri....kalah angahsu lepas ni..

Hopefully Haida happy receive baju ni..Insyaallah..amin..








Wednesday, 20-Jul-2011 08:40 Email | Share | | Bookmark
Highlight for Kak Je

 
 
 
View all 9 photos...
Salam semua. Hari ni ada masa skit...so, saya boleh upload. Busana ni milik sepupu saya. Just call her, Kak Je. Dah banyak kali jugak, dia hantar kat saya. Ni yang terbaru. Katanya, nak highlight simple2. Camner nak buat tu..

Sebelum ini, saya hanya highlight bahagian depan baju guna manik cylinder...for the new improvement..saya guna labuci....biar dia makin highlight..chewah...wah..wah...so...ini lah hasilnya..selamat menjamu mata ya!!!!










Thursday, 14-Jul-2011 23:37 Email | Share | | Bookmark
Special Request from Kak Dila

 
 
 
View all 6 photos...
Salam semua...dah lama tak update fotopages ni kan! maaf yer! masuk gambar sama jer..ok..kali ni saya upload baju kak dila...customer lama ni...tak boleh nak buat heavy, sebab kak dila bagi baju lambat, pastu nak cepat....so saya buat yg simple jer...alhamdullillah, kak dila ok jer..

Ok..till then, nanti sy upload lagi yer gambar...









Sunday, 19-Jun-2011 07:58 Email | Share | | Bookmark
Puakumbu di tangan, Manik Beriring Di Leher

 
 
 
View all 9 photos...
Salam semua. Agak lama fotopages ni tak ber'update'. Ntah2 dah takde pengunjung dah. Bukak2 sama jer gambar jer.

Alhamdullillah, saya dah selesai tunaikan ibadah umrah. Seronok sangat menjadi tetamu Allah. Bila mahu pulang ke tanah air, teramat la sayu. Semoga cepat2 la saya dpt tunaikan ibadah haji pula.Insyaallah.

Busana kali milik bekas jiran saya masa di Bukit Jelutong. Sudah lama baju ni siap, cuma takde kesempatan nak masukkan dalam fotopages. Design nyer pula, agak biasa, design puakumbu dan manik beriring saja.

Materialnya dari jenis sutera..cuma corak baju yg agak abstrak membuatkan saya buntu sikit design aper yang perlu di bahagian badan baju. Nasib Jiran saya tak berapa banyak songeh sangat. Ok jer dgn aper yg jahit.Alhamdullillah..










[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net