Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-Apr-2011 14:54 Email | Share | | Bookmark
Ni crumble kah? bukan laa(2)

 
 
 
View all 6 photos...
ye..ye..update..update...tgh tgk ABP..lisa surihani menang...dia mak saudara saya...tp dia tak kenal saya la..saudara jauh...

ok...ni design baru..inspirasi dr En Aziz (ni salah seorg beaders lelaki yg kenal lam fb)....dia punyer design mmg superb...laju plak dia jahit..

for all..happy viewing ya!!








Monday, 28-Mar-2011 14:47 Email | Share | | Bookmark
Puakumbu

 
 
 
View all 6 photos...
Salam semua..ni saya upload satu lagi hasil keje saya...puakumbu...ni saya buat lepas customer tu kata, buat la aper jere..Sy tak jumper pun customer ni, orang tengah nyer makcik saya jer..ni blum tanya lg makcik saya, dia suka atau tk?









Thursday, 24-Mar-2011 09:35 Email | Share | | Bookmark
Crumble kah ini?bkn la..

 
 
 
View all 8 photos...
Salam semua..lama nyer tak update fotopages ni..naik bersawang dah...ok..nie baju makcik kiter..dari jenis sutera...warna dia cantik..biru...

Buat jahitan manik hanya di tangan. Guna batu kristal dengan pearl..yg warna gold tu, aper namanyer dah tak ingat..tapi bila bergabung, dia jadi "CANTIK" (poyokah saya).

Oklah..ader lagi nak upload ni...yg larat tunggu, tunggu lah yek! saya nak siapkan veil kahwin org. "kawan saya nak kahwin".










Friday, 28-Jan-2011 08:59 Email | Share | | Bookmark
Batik Silk for Mona

 
 
 
View all 7 photos...
Salam semua.kali ni baju sutera chiffon milik Mona. Dulu Mona, ada tempah banyak tudung siti nurhaliza, sampai orang nak tempah, panggil tudung Mona terus, bukan lagi tudung siti.. tapi srang saya dah tak buat tudung siti@mona lagi atas sebab-sebab yang tak dpt dielakkan...

Persalinan drp fabrik sutera chiffon..Nipis nyer kain dia..tp srang dah tak nangis dah buat kain nipis sebab upah nyer dah berbaloi2..best2...saper nak hantar kain chiffon lagi..dipersilakan..eheheheheehe

Su hanya highlight di bahagian depan dan buat manik tabur di bahagian tangan..itu pun dalam setengah inci jer...part yang paling bila buat tali air yg bulat2 tu....sgt teruja biler melihat hasil nyer...sgt2 suka...tp kena beringat..suka macam mana tetap baju orang lain...uhuhuhuhuhuhu...

ok...to all yg view...selamat menjamu mata yer!!!!










Thursday, 27-Jan-2011 03:17 Email | Share | | Bookmark
Manjalara for Haida

 
 
 
View all 6 photos...
As-salam semua.. kali ni baju sutera crepe..warna hijau biru...baju ni milik Haida. my formal customer ni...tapi baju ni ada banyak kisah nyer...sedih biler pikir balik..nasib la customer ni baik jer...nak hantar ke dia..punyer la payah...sedih sgt...tp akhirnya sampai jugak ker customer..alhamdullillah...

Design ni gabungan manjalara dengan manik tabur...tp Hilda complaint, leher nyer senget sikit..tp dia ok jer... so lepas ni kena lukis elok2 yer su...








[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net