Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Dec-2010 03:39 Email | Share | | Bookmark
Puakumbu untuk Aisyah Najiha

 
 
 
View all 6 photos...
Salam semua...agak lama tak update hasil terbaru. Baju kali ni dari jenis kain cotton milik anak saudara saya, Aisyah Najiha..design dr puakumbu...Bahagian leher dan tangan dihiasi manik dengan warna dr kain itu sendiri...dah lama dah sy hantar baju ni kat Aisyah tapi baru nak upload...semoga Aisyah seronok menggayakan baju yang dah bermanik yer!!!







Wednesday, 10-Nov-2010 08:20 Email | Share | | Bookmark
Batik Highlight untuk Emak Wana

 
 
 
View all 6 photos...
Salam semua. Kali ni entry untuk baju emak wana. Baju ini lalui pelbagai cerita. Bermula dari bulan Ramadhan lagi. Saya sangat suka baju ni sebab 1) Dia baju batik (sy sgt suka baju batik, tp harga nyer mahal, so koleksi saya memang limited) 2) baju ni warna oren (my fovourite colour). Emak Wana dah hantar since Ramadhan, but sebab saya dapat lewat, saya tak dapat nak memenuhi hajat nak buat beads di tgn ngan badan.. so sebelum raya tu, saya cuma sempat jahit di bahagian tangan jer..lepas raya..si Wana hantar balik baju mak dia, so this time saya beads kan bahagian badan plak...emmm....end..







Wednesday, 3-Nov-2010 08:00 Email | Share | | Bookmark
Shimmering Flower

 
 
 
View all 5 photos...
Salam semua..Ni la first time saya buat shimmering flower..letih nyer...patut beaders2 charge mahal...memang rumit..tapi biler dah jadi, wow! memang sangat cantik...rasa tak nak pulang dekat owner..

Baju ni milik Puan Siti Salwana..Baju kosong...buat shimmering flower...memang lawa! aiseh!!!Selamat melaram yer Puan Siti...








Tuesday, 2-Nov-2010 09:03 Email | Share | | Bookmark
Manik Lalang for Puan Aisyah

 
 
 
View all 5 photos...
Salam semua..ok...untuk upload kali ni, saya letakkan design manik lalang..dah lama tak buat design ni. sgt2 canteek buat design ni kat kain kosong...jadi meriah baju kosong tu...kosong-----------terus berbunga2....

Sebelum ni saya buat manik lalang guna bunga arcylic yang sedia ada tu...tp kali ni, customer request buat bunga matahari....bunga matahari saya dari manik beras...Semoga Puan Aisyah kiter suker la yer! Puan Aisyah ni customer lama...dah 2-3 pasang jugak baju yg saya buat untuk dia...

Untuk lebih jelas, view gambar di bawah yer


Keseluruhan Baju



Close up bahagian badan



Bahagian tangan



Bunga matahari



Saturday, 30-Oct-2010 03:44 Email | Share | | Bookmark
Puakumbu for Rugayah

 
 
 
View all 5 photos...
Salam semua..a new update lagi..kali ni design puakumbu...baju milik Puan Rugayah dr Kuching. Menerima sepasang baju kurung polos, memang la tersangat best, lagi best kalau dia dari kain cotton...rasa mahu buat cepat2 saja...supaya cepat siap...tapi harus ikut turn kan! nanti aper kater customer lain kan!!!

Design puakumbu yang masih mendapat tempat di hati customer even dah dekat 2 tahun dah design ni.. Walaupun sekarang Manik 3D dah start bermaharajalela..tp bagi mereka yang gemar design yg simple, memang design ni akan menjadi pilihan...

ok..sy mahu tido sebelum buat baju seterusnyer....








[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net