Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Oct-2010 08:46 Email | Share | | Bookmark
Highlight Batik Silk for Aunty Izan

 
 
 
View all 8 photos...
Salam semua...kembali mengupload gambar...oh! design ni biasa sajer...highlight di batik sutera. memandangkan corak pada baju ini hanya abstrak dan ada satu kuntum jer bunga..so, saya pun buat highlight tali air macam biasa ajer.

Untuk bahagian tangan, saya buat kan design myvi, tapi satu inci dari hujung baju..Oh! lupa nak bagitau, ni baju Aunty Izan saya..ehehehhehe












Tuesday, 12-Oct-2010 04:19 Email | Share | | Bookmark
Lestari for Kak Wan

 
 
 
View all 10 photos...
Saya pernah buat design ni suatu masa dahulu, srang saya dah lupa aper nama design nyer..maafkan saya..apa2 pun design ni dah masuk kategori ad-hoc sbb mana2 customer yg nak request cpt...bleh siapkan design ni dlm masa 1 hari jer...yer! saya buat ni satu hari jer...tak tido saya sbb memenuhi request jiran sebelah rumah saya...alhamdullillah..mata saya dah nak terkatup..ini jer mampu saya buat...





Monday, 11-Oct-2010 08:59 Email | Share | | Bookmark
Manik Beriring Mutiara

 
 
 
Ni satu lagi busana kaum kerabat kawan saya Wana..tapi baju hanya sempat dibuat di tangan saja...alhamdullillah owner memahami kesuntukan masa saya...jgn serik nak hantar baju lagi....

more upload...tunggu yer!






Monday, 4-Oct-2010 03:57 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur version Labuci

 
 
 
Baju ketiga saudara mara kawan saya, Wana, tapi yg ni, saya sempat buat di tangan sahaja. Maaf yer..masa sgt suntuk untuk saya menyerikan di bahagian badan pula….alhamdullillah, sy tak dpt complaint dari si empunya baju…dia suka!!!!







Quote:
suhainy~ boleh ...try la buat..insyaallah naik seri baju tu


Wednesday, 29-Sep-2010 07:06 Email | Share | | Bookmark
Highlight for Batik Silk

 
 
 
View all 6 photos...
Baju batik ni milik mak saudara kawan saya, Wana. Warna merah dia sweet jer. Bahagian badan saya highlight macam biasa dan tangan dia saya buatkan bunga2 yg simple jer. Kalau orang soh buat simple2, rasa macam susah plak nak fulfill. Kena pikir supaya manik yang letak tu tak heavy saya…kadang2 pada kita, nampak cantik dah, tapi si empunya baju tak berkenan plak! Susah tu..masalah besar melanda tu…

Oklah.. a few design will upload soon.. so happy viewing.








[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net