Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Sep-2010 03:51 Email | Share | | Bookmark
Highlight Batik Silk

 
 
 
View all 5 photos...
Ok..kali baju makcik kawan saya, Wana..rakan seperjuangan buat Master. Material dr batik sutera jacquard. Memang saya suka material.sgt2 suka. Bahagian tangan dibuat design puakumbu dan bahagian badan dihighlight bunga2 yg ada. Makcik Wana request yg biasa2 saja supaya tak menonjol sgt..








Monday, 27-Sep-2010 04:57 Email | Share | | Bookmark
Puakumbu for Aunty Izan

 
 
 
View all 7 photos...
Design puakumbu masih mendapat tempat. Even ni design tahun lepas. "Kiter masih dalam koleksi raya ye"..

Baju ni milik makcik saya..Cik Izan...dapat buat kat tgn sajer...design ni lain skit...sbb tak buat betul2 hujung tgn..agak tgh2 skit...nice jugak kan!!!ni request dr makcik saya sendiri...

Ada lagi satu, batik sutera yg makcik saya suruh saya manik..tunggu yer makcik..saya tgh buat...








Thursday, 23-Sep-2010 07:18 Email | Share | | Bookmark
Highlight Butterfly

 
 
 
View all 6 photos...
Ni la lagi satu baju kawan saya, Faeqah. Design kat kain dia memang ader rama2 dah. so dia nak highlight tang rama2 tu. Highlight pun nak yang simple2 jer...bahagian tangan plak sue buat myvi...like the combination colour...sweet..







Thursday, 23-Sep-2010 06:45 Email | Share | | Bookmark
Shimmering and Bunga Dahlia

 
 
 
View all 6 photos...
Busana ni milik kawan kepada Faeqah. Baju dr jenis chiffon dan dah siap ader sulaman kerawang di tangan dan di bawah baju. Bahagian yang hendak di manikkan di bahagian leher dengan bahagian tangan. So bahagian leher dibuatkan shimmering ngan bahagian tangan diserikan dengan bunga dahlia bagi nampak menyerlah…

Ramai yg tgk kata baju ni lawa..pandai owner dia pilih…











Thursday, 23-Sep-2010 03:24 Email | Share | | Bookmark
Bunga Dahlia for Faeqah

 
 
 
View all 4 photos...
Rasanyer dah lama berjanji nak letak design bunga dahlia version pink. Baju kurung dari material sutera crepe design abstrak milik kawan saya masa sekolah rendah dan menengah dulu. Dah 15 tahun tau tak jumper, tup2 jumper balik, dia hantar tempah jahitan manik dekat saya…design bunga dahlia …ader lagi satu baju Faeqah…design rama2..tunggu yer saya upload.







Quote:
kak norzu ~ u almost welcome sis...hantar la..


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net