Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Sep-2010 15:47 Email | Share | | Bookmark
Request by Kak Suzi

 
 
 
View all 8 photos...
Assalammualaikum..Selamat Hari Raya semua. Ini entry yg pertama selepas hari raya. Agak kelewatan meng'upload' gambar dengan kesibukan menyiapkan tempahan jahitan manik. Maaf pada pelawat2 senyap yang berkunjung. Bukak fotopages ni, gambar yang sama jer.

Ok. Kali ni sepasang kurung bersulam yang ditambahkan manik, supaya nampak lagi berseri. Bagi saya, kalau nak menghiaskan manik untuk baju bersulam, tak perlu lebih2 sampai menutup sulamannya. Biar sulam dan manik sama naik.

Baju ni milik teman seperjuangan pengajiaan Master saya.. Pemilik nyer nama Suzi..ada lagi satu busana Kak Suzi..nanti saya upload yer..










Friday, 20-Aug-2010 08:52 Email | Share | | Bookmark
Bunga Chumel

 
 
 
View all 6 photos...
Setelah sekian lama, baru menulis untuk entry ni....baju dari rona hitam dan bahagian kain dr jenis kain batik...bahagian yang dimanikkan bahagian leher dan tangan...oh!!!sgt pening memikirkan design baru, simple dan berpatutan...susah la wei....

nasib baik customer leh terima...alhamdullillah...






Friday, 20-Aug-2010 08:38 Email | Share | | Bookmark
Batik Highlight

 
 
 
View all 10 photos...
Lagi satu busana batik....tuan punya nye,kawan kepada makcik izan saya...kira pass2 jer ni...Bahagian tangan saya buat kombinasi manik tabur dengan batu kristal. Design ni saya tak pernah buat lagi...Sajer apply kat customer ni...Bahagian badan plak buat highlight..tak saya hanya highlight more to bahagian sulur paut...Memandangkan customer ader budget, ini jer la yg mampu saya buat..







Quote:
kak izan~ thanks kak!!
kak norzu ~ thanks kak..rate nanti saya pm yer!


Friday, 20-Aug-2010 08:25 Email | Share | | Bookmark
Highlight for Puan Bada

 
 
 
View all 6 photos...
Saya agak buntu design aper nak buat dengan baju ni. Coraknya campur2 abstrak plus ader bunga2 besar..customer mintak highlight...uhuhuhuhuhu..sungguh mencabar...ditambah lagi budget yg limited dan kain yg teramat lembut....alahai...nak buat camner ni....

So...sy buat vee passion di tgn dan highlight sikit2 jer kat badan baju....penat minda...uhuhuhuhu






Saturday, 7-Aug-2010 04:18 Email | Share | | Bookmark
Tudung Nikah Ain

 
 
Actually sebelum ni saya dah upload this gambar...for this time, i put the real model wear this tudung...sungguh..sungguh..memang suka sgt tgk tudung ni..dan sungguh seronok biler take part dlm hari bahagia org ni..even i punyer part cuma di kepala saja..

Ok..ni tudung nikah Ain Azaman..congrate skali lagi..






Quote:
ain~it just helping, u request and i try to fullfill it!
lya~leh je...sy dah email..check yer


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net