Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Dec-2007 09:15 Email | Share | Bookmark
Bunga Matahari - Owner design MSDNoraini

zoom
lengan
lengan
Baju ni special request by Safarina untuk dipakai pada hari raya aidiladha...(pakai ker?...ahaks)

Design dijahit tidak lurus sebab hujung tangan nyer tirus (tak sama mcm baju kurung biasa)

Idea bunga matahari ni amik dr kak msd noraini, daripada design merak kayangan tapi telah diubah sikit...then tukar nama sebab rasa lg sesuai bunga matahari..kak noraini, jgn marah ye...

Selamat melaram Safarina



Quote:
beauty ~ owner nie bg masa sehari jer utk buat ni....tu nasib sempat...lepas nie kiter pelbagaikan warna ye...
mama darwish ~ macam buat manik tali air,cuma ikut jer keliling batu yg besar tu.selamat mencuba


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net