Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Jan-2008 10:53 Email | Share | Bookmark
Manik Tabur Purple - Request by Safarina

 
 
 
 
TADAAA...dah siap baju manik tabur purple nie...hope Safarina suker ye!!!mmm...actually idea asal from kak noraini..ladybeads collections. credit for her...


Baju ni lehernye sahaja dibuat manik tabur manakala hujung tangan dia dibuat manik pintalan. Manik pintalan bukan double ye...tapi baju nie 2 lapis dan di bahagian dalam dipanjang..(fesyen s'rang). Tuan punya baju ni, nak shining sahaja bahagian manik nyer, pasal tu warna nyer tak berapa naik...requirement dia macam tu...

To Safarina .....hope u like it and selamat melaram







Quote:
beauty ~ thank u.nanti kite jejalan kat sana
anggun ~ next time kiter torai yer...
faheems ~ sama2. sesama la kiter tukar idea
irene ~ stay kat batang berjuntai, keje kat subang jaya
nor ~ jahit manik tabur nie, biler dah start tak leh berhenti...nanti cpt ler siap..
amie ~ hantar jer baju, nanti aku jahit kan...4 u everthing my dear..ehehehe..gelis tak?ahahaha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net