Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Jan-2009 09:26 Email | Share | Bookmark
Manjlara version Kak Wan

Tangan
Tangan
Both Tangan
Kali ini baju kosong, Su tak pasti what type of material, but special design to Kak Wan. Design ni Su pernah buat dekat baju Ain. Su suka sgt tona colournya, nampak naik sgt dengan warna baju. . Ada 2 helai baju Kak Wan yg nak di make over.. 2 helai dh siap..lagi sepasang, cuma buat manik tabur kat lengan nyer...Su tak sempat nak tangkap gambar...another 2 helai..tunggu... To Kak Wan...Selamat Melaram





Quote:
anggun ~ hati nak menjahit, minda tgh tepu nak pikir design baru...but customer proposed this design, so jahit jer laa
beauty ~ lagi sejuk mata tgk design akak
faheems ~ nanti i email u
anggun ~ rasa nyer ni mmg almost request by customer


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net