Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-May-2009 01:20 Email | Share | Bookmark
Bunga Dahlia

 
 
 
 
 
 
Sori kengkawan sebab lama sgt tak update fp ni...naik bersawang..ni dlm proses kemas kini ni...macam hal jadi bulan April hari tu...dgn pindah rumah ..."new homes - carey island"...jd org pulau su yer...exam final lagi ---semua nyer dh berakhir...tawakal jer ...dan ini su persembahkan..."BUNGA DAHLIA"

Actually ni baju su, bukan baju org lain pun...owner design ni Kak Arry..Su dptkan tutorial dr dia...saper2 yg dpt tutorial dia..leh gi fp dia.. ader nama lain utk design ni, tapi susah nak sebut laaa

Design ni dedicated utk Kak Su Jemari Seni....buku terbaru dia "Panggil Aku Dahlia"....tak tau la bunga yg su buat ni nama nyer dahlia or not....tapi su nak letak jugak...ehehehhehhe.....terima la yer kak su....





Quote:
beauty~cepat menjelajah...thank u
kaksu ~ thanks sebab sudi menjelajah ke sini...
Kak ct ~ wa..kak ct, kuih cornflakes, sesedap kasi nama dahlia..terkeluar plak cornflakes..meh dtg pulau carey
eeda ~ thank u kak..
yan ~ ehehehhe..kena tukar nama ker to cornflakes? ehehehheheh...better u email jer kak arry. she will reply u
anggerik rimba ~ terima kasih kak anggerik
angel n the beads ~ Kak Arry nyer lg cantik..kiter nyer senget benget laaa. kena buat byk lagi..
dana ~ memang berbaloi memiliki tutorial itu..cepat2 la dptkan nyer..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net