Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Jan-2010 05:35 Email | Share | Bookmark
Simple-simple Design version Orange

 
 
 
 
 
 
Ouwh....orange datang lagi....this my favourite colour....Baju kali ni dr negeri Kelantan..this my return customer, but she ask me not mention his name..(malu katanyer)...takper laa..but i still need to upload it in my fotopages..

Design ni sy pernah dahulu utk adik saya..but this time makin tebal 2 inchi...design ni dijahit pada bahagian tangan yg bercorak...Sayang betul nak hantar balik kat tuan nyer...tp baju orang kan..uhuhuhuhuhu






TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar bajuor tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..


Quote:
anum~sy dah melawat ur blog...tp tak tau camner nak tinggal jejak..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net