Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 13-Jan-2010 02:30 Email | Share | Bookmark
Pintalan Dara or Vee Passion...Aiseh!!!!

 
 
 
 
 
Ops....dah tersilap la nama design ni..sebenarnya vee passion...nak suruh peng'edit' btlkan..segan plak...takper laaa...

Baju ini dr kain cotton..sedap sungguh pakai kain ni...tk panas pun...itu yg plg best... just buat kat tgn...sajer jer buat se'simple' mungkin sebab nak pakai biasa2 jer...bkn nak pergi function pun...






TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..


Quote:
dana~owner design yg bg nama tu, biler kiter buat takkan nak letak nama lain lak...ni kasi pengiktirafan ni..
dana~dana pelopri labuci yer sampai jadi mcm Kak Arry..ahahahhaha
mas~terima kasih ya!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net