Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Jan-2010 11:09 Email | Share | Bookmark
Highlight and Crumble Design

 
 
 
 
 
 
 
 
Memula posting status tulis percubaan pertama, ramai sungguh yg suruh show the picture...tapi tahap nk meng'upload' gambar hilang tiba2..pressure kah itu?...alhamdullillah..menjadi jugak design crumble ni..credit dan terima kasih untuk kak pepari design sebab sudi berkongsi tutorial crumble design ni...

Baju kali ini dari jenis batik crepe...kalau tak letak something,nampak 'dal' jer kain ini...bile dah dimanikkkan baru naik serinyer...but i still like the old batik...'jaguard silk'..shining n nampak elegant.

Baju ni kepunyaan makcik Nurul..previously saya buat design Floral in the Garden untuk Nurul...Hopefully Makcik Nurul suka la baju yg di'makeover' ini..hopefully..






TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..


Quote:
dana~terima kasih dana..cuba la buat design ni..best biler dah jadi.. saper la yang cakap tu..tak jahit baju dia kang baru tau....
kak mira~jgn la nangis kak mira...cuba la tgk tutorial kak pepari design..insyaallah leh buat jgk..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net