Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Feb-2010 08:47 Email | Share | Bookmark
Tudung - Rantaian Jiwa

 
 
 
 
 
Kali ni manik design tudung plak yer....dah banyak sgt tudung lcyra di pasaran srang kan..tadi semua masih kosong...ader la jugak letak batu 2 kecil yg iron tu....kali ni sy cuba manik tudung ni di bahagian depan jer...

Design yg tak terlalu heavy..supaya leh pakai time santai jer...kalau nak pakai dinner..kena meriah la skit...

Sy buat hanya di bahagian depan sahaja...bahagian belakang blom lagi..the next ya!!!tapi biler yer!!!






TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..


Quote:
faheems~udah recycle balik bekas2 tu...so masih ader lg simpanan..
kecik~ni package skali ngan tudung, tapi ader customer yg hantar tudung sendiri jer...so charge nyer hanya untuk beading saja la


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net