Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Feb-2010 05:56 Email | Share | Bookmark
Batik Silk for Puan Maznah

Badan Baju
Close up
Badan baju
Tgn
Close up tgn
Close up
Dah bersawang umah saya ni....penat plak nak kemas..Busana kali ini dari jenis kain crepe...baju ni dah lama dah siap...tapi tak upload...

Baju ni tuan punya nyer, Puan Maznah, kawan makcik saya...bahagian badan baju dan tangan saya highlight..tapi kali ni sy highlight guna labuci...memang highlight la....ehehehehhe

Ok...byk lagi baju nak manik ni..nanti sy upload lagi yer...

p/s rasa macam nak gi berehat kat beranda juliet..tp tak kesampaian...






TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net