Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Feb-2010 00:54 Email | Share | Bookmark
Bling-bling

 
 
 
 
 
We meet again...kali ni busana Aunty Zie lagi...katanyer baju ni just nak pakai gi masjid...so buat kat tangan jer...Baju ni dari rona merah hitam...Memula tu susah jugak nak fikir,design yg simple2...supaya tak menyerlah sangat kan sbb nak pakai gi masjid kan!

Ok...srang takde idea nak tulis byk2 ni...just enjoy the picture ya!!!!!






TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net