Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Feb-2010 03:08 Email | Share | Bookmark
Highlight for Kak Wan

 
 
 
 
 
 
Saya ada semangat update fotopages hari2...semangat yg bagus...hopefully berterusan yer...doa2kan... Busana kali ni...dari jiran saya...nama dia Kak Wan...seorang caterer...bajunyer lembut yang amat..uhuhuhu...dapat berjaya jugak sy membling2 kan nyer...syok2... Lepas ni rasanya..sy dah tak nangis dah buat baju dari kain chiffon...sebab rasa best plak...sbb dah revise rate kot...haahhahahhaha...







TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net