Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Feb-2010 09:42 Email | Share | Bookmark
Hghlight and Crumble

 
 
 
 
 
 
 
 
Baju warna warni lagi....Milik customer dah hampir2 jadi regular customer saya dr Kelantan. Busana dari sutera nampak indah dengan warna purple yg sy sgt suka...dark purple pink...Ikhlas sy cakap,ni la baju paling suka saya buat...nak hantar balik pun rasa sayang sgt...nasib tak sama saiz..apa2 pun baju orang kan...

Baju ni biasa sajer saya buat.Bahagian badan di'highlight' kan dan bahagian tangan dibuat crumble design..Nampaknyer design crumble makin mendapat tempat di hati semua...Sy srang sedang memahirkan diri dengan design ni...uhuhuhu..nak buat tebal lagi..boleh ker?mmmmm

Saksikan semuanyer...baju sutera yang di'bling2'kan.....(jadi cikgu glamour pakai gi skolah)











TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net