Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Mar-2010 11:59 Email | Share | Bookmark
Kuntum-kuntum Bunga

 
 
 
 
 
Busana kali ni, baju saya..ehehehehe. Ni design dari glamstarz...credit to her. dah lama baju ni siap, dah lama siap edit cuma tak upload...design ni simple jer...sy buat kat tangan jer...Kak Fariha menamakan design ni kuntum...sy tambah lebih skit..."Kuntum-kuntum Bunga"

Untuk semua yang jadi pengunjung setia fotopages ni..terima kasih yer tak kira yg silent or yg aktif bg comment...fotopages saya biasa2 sajer...ok..happy viewer...

May Allah Bless







TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net