Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Mar-2010 01:06 Email | Share | Bookmark
Tudung Rantaian Jiwa version Putih

 
 
 
 
Ni tudung kedua rantaian jiwa yang saya untuk Kak Ayu..Kak Ayu housemate saya masa saya belajar kat UTM dulu..Srang dia dah jadi tauke stesen minyak dah. Lama sungguh tak jumpe KakAyu ni,nasib la ader facebook,dapatla bertemu semula. Last sekali jumpe Kak Ayu masa wedding dia ...dah lebih 7 thn..waaaa...lama tu....

Kak Ayu nak pakai tudung masa course Petronas nyer...(course ker?..ntah...ehehehhehe)...suke dengar biler Kak Ayu berpuas hati...


May Allah Bless





TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..



Quote:
Kak Norzu~lama tak dgr citer kak...srang dok shah alam dah..nak dtg sini, jemputlah la dtg rumah...bleh sembang2


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net