Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Mar-2010 01:07 Email | Share | Bookmark
Highlight n Vee Passion

 
 
 
 
 
 
 
Lagi baju batik yg dihighlight. Bahagian tgn dia plak buat vee passion. Baju ni milik Puan Bada. Baju ni cuma dihighlight biasa jer..Simple but nice....

Corak bunga di bahagian depan yg cuma bayang2, memerlukan kerehan otak untuk berfikir design highlight macam mana yang sesuai. emm...Alhamdullilah, akhirnya berjaya jugak berfikir camner nak buat.

Ada lagi satu, baju Pn Bada, baju sulam tali kasut di atas kain chiffon (kalau tak silap saya la). Tunggu ya!!!!!!!!!!!!!!!

May Allah Bless..









TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net