Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Mar-2010 12:44 Email | Share | Bookmark
Blossom

 
 
 
 
 
 
Baju kali ni milik jiran sebelah rumah...Kak Wan...dia jiran yg baik...slalu kasi makanan..dia masak sedap woooo...rupa2nyer caterer...

Baju ni Kak Wan nak pakai sempena majlis Maulidur Rasul...maaf yer...kalau ter'over' sgt...tapi saya rasa tak la over sgt...Baju ni dijahit bersama tudung ..tapi tudung tu lupa plak nak ambik gambar..saya jahit simple jer tudung tu...

oklah..view la blossom design ni yer






TEMPAHAN

Pada yang berminat untuk merasai air tangan Angahsu,bolehlah menghantar baju or tudung anda melalui cara dibawah:

~~kawasan sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong and Subang Jaya...bleh terus hantar ke rumah saya or we can make an arrangement for appointment dekat mana2 tempat yg dipersetujui..
~~luar kawasan, can courier to me. Call or email me for the address ya!

Of course, before that, kite akan bincang which design yg nak buat or if got a budget, i will recommend which design suit with your dress n budget

Ok ya!!!!happy bling-bling..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net