Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Apr-2010 00:09 Email | Share | Bookmark
Below RM60.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam semua..maaf sebab agak lama tak update fotopages ni..hasil jahitan byk..tapi kekangan masa buat saya tidak sempat untuk meng'update'nyer..

Kali ini saya persembahkan design di leher dan di tangan yang mana harga nyer bawah RM60...murah? rasa saya ok-ok jer la...sebab sy dapat siapkan cepat...so saper yg under this budget, leh la buat design..oh! ini hanya leher dan tangan sahaja yer...kalau tangan dan depan baju, harga memang lebih2 lagi (kasitau awal2 ni)...bukan aper...depan baju agak payah jugak nak membuatnyer...nak pegang baju lagi...manik lagi...so,harap paham yer

Baju ni milik anak dan anak saudara Kak Gee, Putrajaya. Bertuah kan anak nyer mak yg sediakan semua...(anaknyer dah keje tau)...best..best..best...dah kain nyer cantik sgt...bertuah sungguh.. Baju Kak Gee pun ader, tapi tak siap edit lagi...tunggu ya!!!












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net