Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Sep-2010 07:06 Email | Share | Bookmark
Highlight for Batik Silk

 
 
 
 
 
 
Baju batik ni milik mak saudara kawan saya, Wana. Warna merah dia sweet jer. Bahagian badan saya highlight macam biasa dan tangan dia saya buatkan bunga2 yg simple jer. Kalau orang soh buat simple2, rasa macam susah plak nak fulfill. Kena pikir supaya manik yang letak tu tak heavy saya…kadang2 pada kita, nampak cantik dah, tapi si empunya baju tak berkenan plak! Susah tu..masalah besar melanda tu…

Oklah.. a few design will upload soon.. so happy viewing.








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net