Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Oct-2010 04:19 Email | Share | Bookmark
Lestari for Kak Wan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saya pernah buat design ni suatu masa dahulu, srang saya dah lupa aper nama design nyer..maafkan saya..apa2 pun design ni dah masuk kategori ad-hoc sbb mana2 customer yg nak request cpt...bleh siapkan design ni dlm masa 1 hari jer...yer! saya buat ni satu hari jer...tak tido saya sbb memenuhi request jiran sebelah rumah saya...alhamdullillah..mata saya dah nak terkatup..ini jer mampu saya buat...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net