Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Nov-2010 09:03 Email | Share | Bookmark
Manik Lalang for Puan Aisyah

 
 
 
 
 
Salam semua..ok...untuk upload kali ni, saya letakkan design manik lalang..dah lama tak buat design ni. sgt2 canteek buat design ni kat kain kosong...jadi meriah baju kosong tu...kosong-----------terus berbunga2....

Sebelum ni saya buat manik lalang guna bunga arcylic yang sedia ada tu...tp kali ni, customer request buat bunga matahari....bunga matahari saya dari manik beras...Semoga Puan Aisyah kiter suker la yer! Puan Aisyah ni customer lama...dah 2-3 pasang jugak baju yg saya buat untuk dia...

Untuk lebih jelas, view gambar di bawah yer


Keseluruhan Baju



Close up bahagian badan



Bahagian tangan



Bunga matahari



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net