Angahsu Fotopages

By: SURAIYA MOHD ALI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Nov-2010 08:20 Email | Share | Bookmark
Batik Highlight untuk Emak Wana

 
 
 
 
 
 
Salam semua. Kali ni entry untuk baju emak wana. Baju ini lalui pelbagai cerita. Bermula dari bulan Ramadhan lagi. Saya sangat suka baju ni sebab 1) Dia baju batik (sy sgt suka baju batik, tp harga nyer mahal, so koleksi saya memang limited) 2) baju ni warna oren (my fovourite colour). Emak Wana dah hantar since Ramadhan, but sebab saya dapat lewat, saya tak dapat nak memenuhi hajat nak buat beads di tgn ngan badan.. so sebelum raya tu, saya cuma sempat jahit di bahagian tangan jer..lepas raya..si Wana hantar balik baju mak dia, so this time saya beads kan bahagian badan plak...emmm....end..







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net